Bij deelname aan de Brabantse Amateurverkiezing, waaraan ik met het vrijwerk mocht deelnemen, behoorde ik van 181 deelnemers tot de 12 genomineerde waaruit in december de winnaars gekozen zullen worden. Meer informatie kunt vinden op onderstaande link.

Stichting Vrijetijdskunst

 

Bewegend Licht

Geplaatst door op jan 10, 2014 in Nieuws | Reacties uitgeschakeld voor Bewegend Licht

Bewegend Licht
Evenals vorig jaar kon ik met mijn vrij werk weer meedoen de Brabantse Amateur Kunstverkiezing, met als thema ‘Licht’.
Van de 235 inzendingen zat ik bij de laatste 12 genomineerde.
Op 20 december (2013) bleek dat ik met mijn foto (de enige tussen schilderijen en beeldhouwwerken) op de vierde plaats ben geëindigd, waarbij opgemerkt dat de jury sprak over een zeer moeilijke keuze en er verdraaide moeilijk gekozen kon worden tussen de 5 beste. Helaas geen prijs dus, maar toch een groot complement gekregen.
Ik beschouw het als een grote eer, temeer daar het onderscheid tussen amateur kunst en professionele kunst bij zeer veel ingezonden stukken niet te zien is!!

Resultaat Brabantse Amateur Kunstverkiezing

Geplaatst door op dec 17, 2012 in Nieuws | Reacties uitgeschakeld voor Resultaat Brabantse Amateur Kunstverkiezing

Afgelopen vrijdag naar de prijsuitreiking geweest van Brabantse Amateurkunstverkiezing. Helaas was ik niet bij de laatste drie. Niettemin toch een mooi resultaat door bij de laatste 12 van de 181 te horen. Volgend jaar doe ik zeker weer mee. Dan is het thema Licht. Daar heb ik nu al zeker een stuk of acht ideeën over die ik uit ga werken.

Logboek van een reiziger

Geplaatst door op nov 26, 2012 in Nieuws | 0 reacties

Logboek van een reiziger