Welkom op mijn website!
Leuk dat je hier even rondkijkt. Hier kun je een indruk krijgen van mij en van het werk dat ik maak.

Het accent ligt op het gebied van architectuur-, infrastructuur- en portretfotografie.
Mijn bedrijf is gevestigd in Noord-Brabant, maar de opdrachten worden door het hele land uitgevoerd of daarbuiten.
De klantenkring bestaat uit uitgeverijen en bedrijven als o.a. Ballast Nedam, Royal Haskoning, IV Groep, Qeeste Architecten, E. de Jong Entspecialist, Rode Kruis.

Met plezier werk ik aan elke opdracht, aan elk project. Ik werk graag samen met mensen die bij de werkzaamheden betrokken zijn. Dat vergroot het plezier in het werk en komt de kwaliteit ten goede.
Bij elke opdracht, of die nu groot of klein is, heb ik hetzelfde doel voor ogen: een mooi beeld maken! Bij architectuur-/infrastructuurfotografie speel ik graag met lijnen, composities en licht. In de meeste gevallen worden de foto’s dan ook met een digitale technische camera gemaakt. Bij portretfotografie speel ik juist graag met mooie (on)scherpte en vooral met het licht.

Naast mijn werk in opdracht span ik me graag in voor maatschappelijke organisaties die middels fotografie hun organisatie voor het voetlicht willen brengen. Daarbij kom ik vaak complexe vraagstukken tegen die qua uitvoering een hele uitdaging zijn.

Kijk rustig even rond en laat je inspireren. Ook op social media sites als www.facebook.com/jan.vanoevelen, en www.linkedin.com ben ik te vinden.
Heb je specifieke vragen: mail of bel dan! De gegevens zijn in het menu Contact te vinden.