Heuvelstraat in Beeld is een prachtige fotodocumentaire van de Heuvelstraat waar een expositie en een boek aan gekoppeld is. De expositie is gepland in de maanden juli en augustus en het boek zal bij voldoende inschrijvingen in medio september uitkomen.
Het project wordt gesteund door Tilburg voor Cultuur en kan middels crowdfunding worden ondersteund. Bezoek voor meer informatie hun website

Logo Tilburg voor cultuur .  Of bezoek rechtstreeks de site waar het project op staat       CultuurfondsTilburg_kl .

Het project is gestart om de schoonheid van de gevels die de Heuvelstraat rijk is, en waar velen aan voorbij lopen, onder de aandacht te brengen; vooral het bovenste gedeelte. Het was gestart als een kunstproject voor een expositie maar groeide uit tot een uitgebreid project waarbij uiteindelijk heden en verleden bij elkaar worden gebracht, zowel in beeld als historische beschrijvingen. Daarnaast hebben vele Tilburgers middels socialmedia alsook middels persoonlijke reacties en verhalen aan het boek bijgedragen. Hiermee krijgt het boek ook een heel persoonlijk Tilburgs karakter; een tijdsbeeld dat meer of minder achter ons ligt. Een tijdsbeeld waar velen nostalgisch en soms ook met heimwee aan terug denken. Met uw steun  krijgt Tilburg een zeer waardevol document en een prachtige expositie waarvan de foto’s na afloop ook te koop zijn.